Skip to main content

Om du letar efter en webbläsare som kan göra nästan vad som helst kan Google Chrome vara det du ska prova. Det är gratis att ladda ner, synkroniserar dina bokmärken, appar och tillägg med andra webbläsare och är snabbt och anpassningsbart. Läs vidare för att lära dig mer om denna populära webbläsare. Du kommer att vara glad att du gjorde det! Nedan listas bara några av anledningarna till att det är en av de mest populära webbläsarna idag.

Den är gratis att ladda ner

Google Chrome är en populär webbläsare som är tillgänglig för flera operativsystem. Webbläsaren erbjuder ett minimalistiskt gränssnitt, flera anpassningsalternativ och Google Chrome-teman. Den integreras också sömlöst med ett Google-konto, vilket gör det enkelt att synkronisera data från flera datorer. För den ultimata upplevelsen, ladda ner den senaste versionen av Google Chrome och dra nytta av fördelarna som den erbjuder. Du kommer att bli förvånad över antalet nya funktioner som är tillgängliga för dig när du laddar ner den senaste versionen av denna populära webbläsare!

Den synkroniserar bokmärken, appar och tillägg med andra webbläsare

EverSync är en webbaserad applikation som synkroniserar bokmärken, appar och tillägg mellan andra webbläsare. Det är gratis och med öppen källkod och kräver ingen registrering. Den samlar inte in personlig information och har en lösenordsskyddad krypterad databas. EverSync kan också installeras på Firefox och Chrome som ett tillägg. När EverSync väl har installerats kan du hantera dina bokmärken genom att spara favoriter, redigera, ta bort och markera webbplatser som privata. Detta tillägg erbjuder också obegränsade uppringningar och serversäkerhetskopiering.

Den är snabb

När det kommer till allmän webbsurfning är Google Chrome den bästa webbläsaren som finns. Under våra tester överträffade Chrome andra webbläsare som Microsoft Edge, som är baserad på Chromium, och Macs Safari. Chrome är också ett bra alternativ till Safari, även om det har vissa datainsamlingsproblem. Här är vad du bör veta. Vi har brutit ner för- och nackdelar med varje webbläsare. Du kanske blir förvånad över att ta reda på vilken webbläsare som är bäst för dina behov.

Den är anpassningsbart

Om du vill anpassa din webbläsare har du kommit till rätt ställe. Chrome låter dig skapa flera profiler, som du kan använda för att anpassa hur det ser ut. Du kan välja färgerna på ditt tema och lägga till ikoner om du vill. Du kan till och med skapa skrivbordsgenvägar för varje profil så att du omedelbart kan ladda den du vill ha. Tänk dock på att om du skapar ditt konto med en e-postadress kommer du inte att kunna lägga till ditt namn eller anpassa din temafärg. Om du skapar ett konto med ett annat konto med Google Chrome måste du ändra dessa uppgifter senare.

Den är säkert

Om du undrar om Google Chrome är säkert är du inte ensam. Det finns miljontals användare som har undrat samma sak. Lyckligtvis har Google gjort internet säkrare för alla genom olika steg, inklusive förbättrat skydd, som skyddar din data från potentiella hot. Chrome skyddar dig på tre sätt: med ett förbättrat Safe Browsing-läge genomsöker din webbläsare webbplatser efter skadlig kod och nedladdningar, och genom att inaktivera spårning. Den här funktionen skickar också varningar när din personliga information äventyras eller blir stulen av hackare. Chrome skyddar dig i alla Google-produkter, inklusive Gmail.